Afhalen bij La Trattoria Da Manuel

Mist u onze  Italiaanse lekkernijen of wilt u thuis gewoon lekker genieten van Italiaanse topgerechten? Dan kunt u vanaf nu profiteren van de afhaalservice van La Trattoria Da Manuel. Ieder weekend kunt u de  lekkerste gerechten gewoon bij ons komen afhalen voor een smaakvol thuisdiner. Uiteraard met de veiligheid voorop.

Afhalen La Trattoria Da Manuel

Thuis genieten van beste Italiaanse eten

Met onze afhaalservice kunt u vanuit uw eigen huis toch een beetje genieten van ons Italiaanse restaurant in Geldrop. Afhalen is ieder weekend mogelijk op vrijdag tot en met zondag. Het is op die dagen vanaf 13.00 uur mogelijk om uw eten te bestellen. Vervolgens kunt u uw vers bereidde maaltijd tussen 17.00 en 19.30 op komen halen. Zo haalt u de smaken van Italië gewoon bij u in huis zolang we gesloten zijn.

Maatregelen voor veilige maaltijd

Uiteraard staat de veiligheid ook bij ons in de keuken voorop en dat geldt ook voor het afhalen van de maaltijd. Daarom vragen we iedereen de bestellingen telefonisch door te geven en niet zomaar binnen te lopen. Bij het afhalen van de bestellingen vragen we u ook alleen te komen om het aantal mensen zo veel mogelijk te beperken. Mocht u even bij ons moeten wachten op uw bestelling hebben we een speciale wachtruimte ingericht waar u voldoende afstand van elkaar kunt houden. Alles om de maaltijd veilig bij u te krijgen.

Aangepaste menukaart

Voor de afhaalservice werken we momenteel met een aangepaste menukaart. U vindt hierop verschillende lekkernijen die u van ons gewend bent, zoals diverse pizza’s en pasta’s en natuurlijk heerlijke klassieke voorgerechten. Om u thuis wat extra’s te kunnen geven hebben we ook een aantal mogelijkheden toegevoegd aan ons menu om uw diner af te maken. Bestel bijvoorbeeld flesje limoncello of amaretto voor een borreltje of een flesje huisgemaakte pittige olijfolie. Alle keuzes vindt u op onze aangepaste menukaart.

Geniet thuis van een Italiaans diner

Wilt u graag dineren op topniveau met authentieke Italiaanse gerechten? Dan haalt u de gerechten van La Trattoria Da Manuel bij u in huis. Bestel op tijd uw favoriete gerechten en kom deze veilig en verantwoord bij ons afhalen in Geldrop. We hopen u snel weer terug te zien zodat we u weer kunnen laten genieten van onze Romeinse keuken. Voor vragen over het afhalen kunt u altijd contact met ons opnemen.