Afhalen in Geldrop

Wilt u kunnen genieten van de lekkerste Italiaanse gerechten in de comfortabele omgeving van uw eigen woonkamer? Of heeft u vrienden of familie over de vloer en wilt u iets lekkers op tafel kunnen zetten? Dan kunt u gebruikmaken van de afhaalservice van La Trattoria Da Manuel. Daarmee kunt u ook thuis onze Italiaanse kookkunsten proeven.

Thuis genieten van Italiaanse specialiteitenAfhalen Geldrop

Om optimaal te genieten van lekker eten hoeft u niet altijd de deur uit. Natuurlijk bent u van harte welkom om plaats te nemen in ons restaurant, maar dankzij onze afhaalservice is het ook mogelijk om thuis een heerlijke Italiaans diner te hebben. Zonder alle voorbereidingen kunt u in uw eigen huis smakelijk genieten van echte Italiaanse specialiteiten.

Bekijk het menu voor thuis

Het grote voordeel van afhalen is dat u dezelfde keus krijgt als bij ons in het restaurant. Geen aparte menukaart voor afhalen, maar de complete menukaart is beschikbaar om thuis van te proeven. U kunt dus volledig uitpakken met onze koude en warme voorgerechten, pasta’s, vlees- en visgerechten en natuurlijk onze pizza’s. Kijk vooraf al op onze menukaart, dan kunt u makkelijk een keus maken uit ons uitgebreide aanbod aan echte Italiaanse gerechten.

Korting op pizza en pasta

Afhalen bij La Trattoria Da Manuel is niet alleen gemakkelijk, het levert u ook nog eens extra korting op. Wanneer u namelijk kiest voor een van onze pasta’s of pizza’s krijgt u bij het afhalen één euro korting. Zo bespaart afhalen bij ons Italiaanse restaurant u moeite, tijd én geld. Bij onze pastagerechten kiest u zelf uit spaghetti, penne of tagliatelle. U kunt ook kiezen uit de speciale pasta’s, zoals de Cozze met mosselen in pikante tomatensaus of Parmigiano e tartufo met Parmezaanse kaassaus, truffelsaus en verse truffel.

Bestel uw Italiaanse maaltijd voor bij u thuis in Geldrop

Bent u benieuwd naar onze echte Italiaanse gerechten maar blijft u liever een avondje thuis? Maak dan gebruik van onze afhaalservice en geniet op uw eigen bank van de kookkunsten van onze Romeinse chef. Om te bestellen kunt u contact met ons opnemen, waarna u het eten bij ons in Geldrop kunt komen ophalen. Wij wensen u alvast smakelijk eten!