Blog

Eetgewoontes in Rome

Ieder land heeft zijn eigen cultuur en eetgewoontes. Zelfs in het land kunnen de cultuur en eetgewoontes per regio sterk verschillen. Onze kok serveert u de heerlijkste Italiaanse gerechten die met liefde en passie op een traditionele wijze voor u zijn bereid. Omdat onze kok van Romeinse afkomst is, vertellen we u iets meer over de eetgewoontes in Rome.

Lees verder »
Italiaans hoofdgerecht

Eetgewoontes in Italië

Heerlijk eten, wie houdt daar nu niet van? Ieder land heeft zijn eigen cultuur en eetgewoonten. Die van de Italianen zijn net even anders dan wij hier in Nederland gewend zijn. Een goede maaltijd is dan ook het hoogtepunt van de dag, waarin ze écht de tijd nemen voor een maaltijd en vaak samen zijn met familie en vrienden.

Lees verder »
Feestdagen

Vier de feestdagen bij La Trattoria Da Manuel

De feestdagen komen er langzaam maar zeker weer aan en dus is het bijna tijd om te kiezen waar u deze wilt doorbrengen. U kunt de feestdagen vieren bij La Trattoria Da Manuel en genieten van echt Italiaans eten en sfeer die past bij een speciale gelegenheid. Bij ons bent u van harte welkom om samen met uw dierbaren te dineren.

Lees verder »
La Trattoria Da Manuel

La Trattoria Da Manuel: Nieuwe naam, zelfde kwaliteit

Stralend middelpunt in onze keuken is onze echte Romeinse chef-kok, Manuel Castano. Zijn passie voor eten en de Italiaanse keuken proeft u in al onze gerechten, en dat ziet u nu ook terug in onze naam. De naamsverandering gaat gepaard met een compleet nieuwe website, waarmee we de nieuwe start willen uitstralen. Een nieuwe huisstijl en een nieuwe naam, die passen bij onze waarden: de passie en het vakwerk van onze keuken.

Lees verder »