Blog

en-heerlijk-italiaans-kerstdiner-bij-u-thuis

Een luxe Italiaans kerstdiner bij u thuis!

Wilt u met de kerstdagen thuis een uitgebreid diner zonder daar te veel tijd aan kwijt te zijn? Met het speciale kerstmenu van La Trattoria Da Manuel dat u kunt afhalen geniet u van de lekkerste Italiaanse specialiteiten met de kerstdagen. Zo kunt u thuis tóch bij ons uit eten.

Lees verder »
Afhalen La Trattoria Da Manuel

Afhalen bij La Trattoria Da Manuel

Mist u onze Italiaanse lekkernijen of wilt u thuis gewoon lekker genieten van Italiaanse topgerechten? Dan kunt u vanaf nu profiteren van de afhaalservice van La Trattoria Da Manuel. Ieder weekend kunt u de lekkerste gerechten gewoon bij ons komen afhalen voor een smaakvol thuisdiner. Uiteraard met de veiligheid voorop.

Lees verder »
Speciale gerechten van de chef

Speciale gerechten van de chef

La Trattoria Da Manuel is niet zomaar een Italiaans restaurant. Wij hebben namelijk een echte Romeinse chef-kok die voor een aantal speciale gerechten op de menukaart zorgt. Bent u benieuwd naar de specialiteiten van onze chef? Bekijk onze menukaart en schuif eens aan in ons restaurant in Geldrop.

Lees verder »
Afhalen Geldrop

Afhalen in Geldrop

Wilt u kunnen genieten van de lekkerste Italiaanse gerechten in de comfortabele omgeving van uw eigen woonkamer? Of heeft u vrienden of familie over de vloer en wilt u iets lekkers op tafel kunnen zetten? Dan kunt u gebruikmaken van de afhaalservice van La Trattoria Da Manuel. Daarmee kunt u ook thuis onze Italiaanse kookkunsten proeven.

Lees verder »
italiaanse wijnen La Trattoria Da Manuel

Alles over onze Italiaanse wijnen

Bij een goed Italiaans diner hoort een goede Italiaanse wijn. Daarom vindt u bij ons diverse heerlijke wijnen uit Italië op de wijnkaart. Er zijn immers geen betere wijnen dan die uit het mooie Italië. Bij La Trattoria Da Manuel serveren we een mooi assortiment van de lekkerste wijnen voor u. We vertellen u hier graag wat meer over.

Lees verder »

Heerlijk dineren in de binnentuin

Wilt u met het aankomende zomerweer lekker genieten van de buitenlucht tijdens het eten? Bij La Trattoria Da Manuel kunt u heerlijk buiten dineren in onze binnentuin. Iedere avond kunt u terecht om te genieten van de diverse gerechten van onze kaart. Wij verwelkomen u dan ook graag in onze binnentuin.

Lees verder »
Italiaan Geldrop

Italiaan Geldrop

Of u nu traditionele Italiaanse gerechten thuis wilt eten of een avondje sfeervol wilt dineren, La Trattoria Da Manuel is dé Italiaan in Geldrop. Haal al onze gerechten en pizza’s bij ons af, of reserveer direct een tafel in ons sfeervolle restaurant.

Lees verder »
Hét restaurant voor het hele gezin

Hét restaurant voor het hele gezin

Met een zeer uitgebreide menukaart vol traditionele Italiaanse gerechten voor een eerlijke prijs, is La Trattoria Da Manuel hét Italiaans restaurant van Geldrop. Bij ons kunt u een avond heerlijk genieten met het hele gezin.

Lees verder »

Eetgewoontes in Rome

Ieder land heeft zijn eigen cultuur en eetgewoontes. Zelfs in het land kunnen de cultuur en eetgewoontes per regio sterk verschillen. Onze kok serveert u de heerlijkste Italiaanse gerechten die met liefde en passie op een traditionele wijze voor u zijn bereid. Omdat onze kok van Romeinse afkomst is, vertellen we u iets meer over de eetgewoontes in Rome.

Lees verder »
Italiaans hoofdgerecht

Eetgewoontes in Italië

Heerlijk eten, wie houdt daar nu niet van? Ieder land heeft zijn eigen cultuur en eetgewoonten. Die van de Italianen zijn net even anders dan wij hier in Nederland gewend zijn. Een goede maaltijd is dan ook het hoogtepunt van de dag, waarin ze écht de tijd nemen voor een maaltijd en vaak samen zijn met familie en vrienden.

Lees verder »
Feestdagen

Vier de feestdagen bij La Trattoria Da Manuel

De feestdagen komen er langzaam maar zeker weer aan en dus is het bijna tijd om te kiezen waar u deze wilt doorbrengen. U kunt de feestdagen vieren bij La Trattoria Da Manuel en genieten van echt Italiaans eten en sfeer die past bij een speciale gelegenheid. Bij ons bent u van harte welkom om samen met uw dierbaren te dineren.

Lees verder »
La Trattoria Da Manuel

La Trattoria Da Manuel: Nieuwe naam, zelfde kwaliteit

Stralend middelpunt in onze keuken is onze echte Romeinse chef-kok, Manuel Castano. Zijn passie voor eten en de Italiaanse keuken proeft u in al onze gerechten, en dat ziet u nu ook terug in onze naam. De naamsverandering gaat gepaard met een compleet nieuwe website, waarmee we de nieuwe start willen uitstralen. Een nieuwe huisstijl en een nieuwe naam, die passen bij onze waarden: de passie en het vakwerk van onze keuken.

Lees verder »