Een luxe Italiaans kerstdiner bij u thuis!

Wilt u met de kerstdagen thuis een uitgebreid diner zonder daar te veel tijd aan kwijt te zijn? Met het speciale kerstmenu van La Trattoria Da Manuel dat u kunt afhalen geniet u van de lekkerste Italiaanse specialiteiten met de kerstdagen. Zo kunt u thuis tóch bij ons uit eten.

Uitgebreid

en-heerlijk-italiaans-kerstdiner-bij-u-thuis

Bij La Trattoria Da Manuel bieden we een uitgebreid kerstmenu voor uw gezin. U start met een heerlijk voorgerecht, bereid op Italiaanse wijze. U kunt kiezen uit verschillende soepen, carpaccio en antipasti. Onze heerlijke lasagne mag natuurlijk ook niet op de kaart ontbreken, die we zowel op traditionele als vegetarische wijze bereiden. Ook bieden we de lekkerste vlees- en visgerechten uit Italië, zoals een vispannetje of ossenhaas met truffelsaus. Maar u kunt deze traditionele gerechten ook los van elkaar bestellen.

Dessert

Een kerstdiner is natuurlijk niet geslaagd zonder een luxe dessert. Voor elke zoetekauw hebben we een heerlijke optie: van een cheesecake met bosvruchtensaus tot onze Italiaanse familierecepten. Zo kunt u ook onze huisgemaakte Tiramisu afhalen als smaakvolle afsluiter.

Wijn

Daarnaast heeft La Trattoria Da Manuel ook een wijnlijst met verschillende Italiaanse wijnen die heerlijk smaken bij het diner. Tijdens de feestdagen kunt u deze wijnen bestellen met een hoge korting van minimaal 50 procent. Zo kunt u voor een scherpe prijs proosten op het nieuwe jaar! De wijn kunt u samen met het eten bij ons restaurant in Geldrop afhalen.

Afhalen

Het complete menu kunt u gewoon bij ons restaurant in Geldrop ophalen. Wij zorgen ervoor dat alle gerechten zorgvuldig samengesteld en mooi gepresenteerd worden meegegeven. Thuis kunt u alle gangen makkelijk opwarmen met de instructies die u krijgt van onze medewerkers. Zo kunt u luxueus uit eten aan de eigen eettafel.

Op tijd bestellen

Let wel op dat u uw diner op tijd bestelt. U kunt het kerstdiner tot en met 22 december om 20:00 uur bestellen door naar 040-8796391 te bellen. Plaats daarom nu al uw bestelling! Ook kunt u bij ons doorgeven of u uw diner op 24, 25 en 26 december op wil halen. Dan bent u tussen 13:00 en 15:00 uur welkom bij ons restaurant in Geldrop. Zo heeft u nog genoeg tijd om uw ideale kerstdiner voor te bereiden.

Afhalen

Vallen onze Italiaanse specialiteiten bij u in de smaak? U kunt elke donderdag tot en met zondag een smakelijke bestelling bij ons ophalen. Bekijk snel ons afhaalmenu om te zien wat u vanavond wil eten! Heeft u vragen over ons eten? Neem dan snel contact op met La Trattoria Da Manuel.