Geef iemand een Italiaanse avond uit met onze dinercheque

Wilt u iemand verrassen met een lekker avondje uit? Met de dinercheque van La Trattoria Da Manuel kunt u iemand verblijden met een echt Italiaans avondje uit. Geniet samen van de lekkerste gerechten en drankjes in dé Italiaan van Geldrop. De dinercheque is er voor iedereen en voor elke portemonnee.

Voor iedere gelegenheid

Italiaanse avond uit met dinerchequeEr zijn tal van redenen verzinnen om iemand een lekker avondje uit te geven. De dinercheque kunt u gebruiken om iemand te feliciteren met zijn verjaardag, nieuwe baan of nieuwe huis. Maar u kunt natuurlijk ook iemand bedanken voor zijn of haar hulp of bewezen diensten. De dinercheque is er voor iedere gelegenheid. Zo kan de persoon die het verdient zelf een tafeltje boeken en onbezorgd genieten van de uitgebreide Italiaans Romeinse kaart.

Italiaanse ervaring cadeau doen

Wanneer u de dinercheque cadeau doet aan iemand geeft u niet alleen een diner cadeau. U geeft een Italiaanse ervaring van eten. Bij La Trattoria Da Manuel wordt er namelijk gedineerd zoals in Italië. Uitgebreid, met liefde en passie voor goed en lekker eten en samen met de mensen waar u om geeft. Onze chef-kok Manuel Castano is een geboren en getogen Romein en maakt diverse Italiaanse specialiteiten. Alles wordt op traditionele wijze bereid met toewijding voor de Italiaanse keuken. U proeft bij ons Italië, in de gerechten, in de wijn en in de sfeer.

Eenvoudig en lekker

Het geven van een dinercheque is heel eenvoudig. U kunt zelf de waarde van de cheque bepalen vanaf 25 euro. De dinercheques zijn bij ons in het restaurant af te halen. Om er zeker van te zijn dat u een dinercheque hebt kunt u vooraf ook bellen, dan zorgen wij dat het cadeau voor u klaarligt in het restaurant. Een simpel maar heel lekker cadeau dat u aan iedereen kunt geven. Lekker eten in een aangename ambiance is immers voor iedereen een leuk cadeau.

Trakteer op een Italiaanse beleving!

Wilt u graag iemand bedanken of feliciteren? Dan is de dinercheque van La Trattoria Da Manuel uitstekend geschikt. U trakteert iemand op meer dan een diner, u geeft iemand een Italiaanse beleving. Voor meer informatie of vragen over de dinercheque of over ons restaurant kunt u gerust contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.