Heerlijk dineren in de binnentuin

Wilt u met het aankomende zomerweer lekker genieten van de buitenlucht tijdens het eten? Bij La Trattoria Da Manuel kunt u heerlijk buiten dineren in onze binnentuin. Iedere avond kunt u terecht om te genieten van de diverse gerechten van onze kaart.  Wij verwelkomen u dan ook graag in onze binnentuin.

Genieten van zomerse avonden

De zomerse temperaturen komen steeds meer op en dat betekent dat het tot laat in de avond erg aangenaam is om buiten te verblijven. Na een warme dag is er niks lekkerder dan in de buitenlucht genieten van een goed glas wijn en een heerlijk bord eten. Daarom hebben we speciaal voor de zomerse avonden een mooie binnentuin waar u plaats kunt nemen voor een hapje en een drankje.

Sfeervol dineren

Als u een restaurant bezoekt is naast het eten ook de beleving van groot belang. Daar draagt de binnentuin zeker aan bij. Met het nodige groen en mogelijke overdekking voor als de temperatuur te hoog wordt zit u altijd aangenaam in onze sfeervolle tuin. Hier kunt u uitgebreid genieten van onze diverse menukaart, met bijvoorbeeld de op Romeinse wijze bereidde voorgerechten of de specialiteit van de chef: ossenhaas met Parmezaanse kaassaus en vers gesneden carpaccio.

Waan u in Italië

Geniet van Italiaanse gerechten terwijl de avondzon het terras vult met een aangename temperatuur. Met onze uitgebreide Italiaanse menukaart in combinatie met de groene binnentuin kunt u zich voor één avondje in Italië wanen. Met zomerse temperaturen, goed gezelschap en overheerlijk eten. De binnentuin geeft uw ervaring in ons restaurant net wat extra gevoel mee. Of u nu met familie, een hele groep vrienden of een select gezelschap komt, u kunt deze zomer komen genieten van een moment van vakantie bij La Trattoria Da Manuel.

Vier de zomer bij La Trattoria Da Manuel

Wilt u ook genieten van het weer tijdens een overheerlijk diner? Kom dan snel eens langs en maak kennis met onze uitgebreide menu- én wijnkaart. Neem plaats in de binnentuin en proef het echte Italië. Benieuwd naar onze gerechten? Kijk dan eens op de menukaart of kom gezellig langs. U kunt online eenvoudig een plekje reserveren. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. We geven u graag een echte Italiaanse beleving.