Heerlijk kerstfeest bij La Trattoria Da Manuel

Heeft u geen zin om tijdens de kerstdagen urenlang in de keuken te staan, maar wilt u wel genieten van heerlijk en vers bereid eten? Wij nodigen u en al uw dierbaren uit voor een heerlijk traditioneel Italiaans diner bij La Trattoria Da Manuel.

Heerlijk kerstfeest

Authentieke Italiaanse keuken

Deze kerstdagen serveren wij u heerlijke gerechten van ons eigen à la carte menu. Proef onze huisgemaakte lasagne, de Lasagna casareccia. Of onze Risotto met een saus van gorgonzola en rozemarijn. Wij serveren uiteraard ook onze heerlijke vleesgerechten, zoals de Filetto alla griglia en de ossenhaaspuntjes in een saus van balsamico. Onze chef-kok bereidt alle gerechten voor u en uw familie op traditionele wijze met veel liefde en passie.

Proost met onze heerlijke wijnen

Combineer tijdens het kerstdiner uw maaltijd met een van onze heerlijke bijpassende wijnen. Onze wijnkaart bestaat uit een collectie van witte, rosé en rode wijnen. Wilt u de beste bijpassende wijn voor uw kerstgerecht? Vraag dan advies aan onze wijnkenners. Zij kunnen u de beste keuze adviseren en maken uw maaltijd compleet. Op onze wijnkaart vindt je wijnen met diverse smaken met allen hun eigen karakter. Bent u een liefhebber van een frisse wijn of heeft u er liever één die vol van smaak is? Bij La Trattoria Da Manuel geniet u van de beste wijnen met de heerlijkste gerechten.

U bent van harte welkom

Wilt u deze kerst genieten van een ware Italiaanse ervaring? Reserveer alvast uw eigen tafel voor de kerstdagen en ben verzekerd van een heerlijk kerstdiner bij La Trattoria Da Manuel. Voor vragen of eventuele opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.