Hét restaurant voor het hele gezin

Lekker eten met het hele gezin is niet vanzelfsprekend. U krijgt er al snel mee te maken dat de een bepaalde dingen niet lust en dat de ander niet zit te wachten op bepaalde gerechten. Dan hebben we over de prijs nog niet eens gesproken, die al snel hoog wordt als u met meerdere mensen gaat dineren. Bij La Trattoria Da Manuel maakt u kennis met een uitgebreide menukaart vol traditionele Italiaanse gerechten en pizza’s voor een eerlijke prijs. Hierdoor zijn wij hét restaurant van Geldrop voor het hele gezin!

Hét restaurant voor het hele gezin

Uitgebreide menukaart voor jong en oud

Bij La Trattoria Da Manuel hebben we een uitgebreide menukaart voor jong en oud. We hebben heel veel verschillende entrees, koude en warme voorgerechten, soepen, pasta’s risotto’s, vlees- en visgerechten en natuurlijk pizza’s! Daarnaast hebben we diverse kindergerechten waar ieder kind dol op is. Op de kaart staat voor ieder wat wils.

Weet u dus niet wat u wilt gaan eten, of heeft u juist zin in veel te veel dingen? De keuze is enorm en we kunnen gerust zeggen dat we de meest veelzijdige Italiaan in Geldrop zijn.

Ervaar de eetgewoontes in Italië

Uiteten bij La Trattoria Da Manuel zorgt voor een wel heel bijzondere belevenis. Bij ons proeft u de lekkerste Italiaanse gerechten die met passie en op traditionele wijze worden bereid door onze geboren en getogen Romeinse chef-kok Manuel Castano. Zijn liefde en passie voor het koken vertaalt hij door naar onze keuken. En dat proeft u! Daarnaast is het diner hét hoogtepunt van de dag voor vele Italianen. Tijdens het avondmaal praten zij hun vrienden en familie bij over de werkdag en genieten zij van het heerlijke eten dat op tafel staat. Bij ons laten we dat bijzondere moment beleven met de lekkerste traditionele Italiaanse gerechten en pizza’s.

La Trattoria Da Manuel: voor het hele gezin

Met een zeer uitgebreide menukaart vol traditionele Italiaanse gerechten voor een eerlijke prijs, is La Trattoria Da Manuel hét Italiaans restaurant van Geldrop. Al onze gerechten zijn tevens af te halen in ons restaurant, zodat u ook thuis van de lekkerste gerechten kunt genieten. Wilt u een avond dineren en lekker tot rust komen met het hele gezin? Reserveer dan nu eenvoudig online uw tafel, of neem gerust contact met ons op. We bezorgen u graag een leuke, zorgeloze avond.