Italiaan Geldrop

Zoekt u een kwalitatief goede Italiaan in de omgeving van Geldrop waar Italiaanse specialiteiten, sfeervol dineren, passie en toewijding samenkomen? La Trattoria Da Manuel is dé Italiaan in Geldrop! Bij ons kunt u terecht voor de heerlijkste Italiaanse gerechten en een avond vol ontspanning en beleving.

Italiaan Geldrop

De gespecialiseerde Italiaan in Geldrop

La Trattoria Da Manuel is een Italiaan in Geldrop waar iedereen kan genieten van heerlijke Italiaanse specialiteiten. Al onze gerechten worden met passie, toewijding en tevens op traditionele wijze voor u bereid. Het geheim? Onze Romeinse chef-kok Manuel Castano. Onze geboren en getogen Romeinse kok is opgegroeid met lekker eten.

Zijn liefde en passie voor het koken vertaalt hij door naar onze keuken. U proeft dat terug in onder meer de entrees, voorgerechten, pastagerechten, vlees- en visgerechten en natuurlijk de pizza’s! Bij ons in Geldrop worden alle gerechten versbereid door onze eigen Italiaan.

In Geldrop kunt u eten als een Italiaan

De eetgewoontes in Italië zijn net even anders dan wij hier in Nederland gewend zijn. Voor een Italiaan is het diner hét moment van de dag. Zij nemen écht de tijd voor een maaltijd en zijn vaak samen met familie en vrienden. Voor een Italiaan is het avondmaal een sociale bezigheid. Bij ons in Geldrop kunt u zowel de eetgewoontes als de traditionele gerechten van een Italiaan in stijl ervaren. Met een uitgebreide menukaart, drankenkaart en speciale wijnkaart zijn wij de meest veelzijdige Italiaan van Geldrop en omstreken.

Ervaar de Italiaan gewoon bij u thuis in Geldrop

Heeft u geen tijd om uitgebreid te dineren, maar wilt u wel kunnen genieten van traditionele, Italiaanse gerechten? Ook voor thuis zijn wij dé Italiaan van Geldrop. Al onze gerechten kunt u stuk voor stuk bij ons afhalen. Onder meer heerlijke risotto’s, pasta’s, bruschetta’s en pizza’s kunt u eenvoudig bij ons afhalen. Bij het afhalen van pasta en pizza krijgt u tevens 1 euro korting! Zo wordt genieten van de Italiaan wel héél voordelig in Geldrop.

La Trattoria Da Manuel: dé Italiaan in Geldrop

Of u nu traditionele Italiaanse gerechten thuis wilt eten of een avondje sfeervol wilt dineren, La Trattoria Da Manuel is dé Italiaan in Geldrop. Haal al onze gerechten en pizza’s bij ons af, of reserveer direct een tafel in ons sfeervolle restaurant. Voor het reserveren en vragen kunt u natuurlijk ook telefonisch en per e-mail contact met ons opnemen.