Hét Italiaanse restaurant voor Eindhoven

Onder de rook van Eindhoven vindt u het Italiaanse restaurant La Trattoria Da Manuel, waar u echt kennis kunt maken met de ware Italiaanse keuken. Met onze Romeinse chef-kok Manuel Castano in de keuken kunt u bij ons Italiaans dineren op een authentieke en bijzonder sfeervolle manier. In de omgeving van Eindhoven dineren met het idee dat u in Italië bent doet u bij La Trattoria Da Manuel.

italiaans restaurant eindhoven

Kwaliteiten van een Italiaans restaurant nabij Eindhoven

Italianen zijn gek op eten. Die passie en toewijding voor de traditionele keuken komt terug in ons restaurant in de buurt van Eindhoven. Deze kwaliteit wordt onderstreept door onze eigen topchef Manuel, die al zijn gerechten met een ongekende liefde voor eten bereid. Dankzij deze zorgvuldige bereiding proeft u daadwerkelijk de Italiaanse keuken bij ons in het restaurant. De gerechten worden op traditionele wijze bereid met verse ingrediënten en geven u een avondje Italië. Wij voorzien op deze manier menig culinair liefhebber in Eindhoven van een heerlijke avond dineren.

Ware Italiaanse belevenis vlakbij Eindhoven

Op een warme zomeravond of juist na een gure herfstdag uzelf echt in Italië wanen. Dat terwijl u zich in werkelijkheid op korte afstand van Eindhoven in een restaurant bevindt. Dat is de beleving die u krijgt  bij La Trattoria Da Manuel. Echt Italiaans eten in een familiaire sfeer waar gezelligheid overheerst. Kom ’s zomers dineren in onze prachtig ingerichte tuin en waan u even op vakantie in Italië. Maar het hele jaar door bent u bij ons welkom om een stukje Italië te proeven. Op onze menukaart vindt u echte Italiaanse specialiteiten terug, van pasta’s tot pizza’s en uiteraard ook overheerlijke vlees- en visgerechten. De wijnkaart staat bol van Italiaanse fijnproevers uit de verschillende wijnstreken die Italië rijk is. Het maakt ons restaurant een ware Italiaanse belevenis, het gehele jaar door.

italiaans restaurant in eindhoven

Authentiek Italiaans restaurant

Wij zijn niet alleen fan van de Italiaanse keuken, wij waarderen de gebruiken en hebben deze ook hoog in het vaandel van ons eigen restaurant staan. U vindt bij ons de beste aspecten terug zoals die in de Italiaanse keuken mag verwachten. Passie voor eten en koken, voor de hele familie. Het avondmaal is in Italië niet voor niets het belangrijkste moment van de dag. Praat, lach en geniet met uw gezelschap van onze echte en authentieke gerechten die voor u worden bereid. Wij laten u graag meer zien dan de gebruikelijke gerechten en wij willen de mensen in Eindhoven graag laten proeven wat een echt Italiaans restaurant inhoudt. Kom dus snel langs voor een echt Italiaans diner!

Reserveer uw plekje in het Italiaanse restaurant van Eindhoven

Optimaal genieten van lekker eten, drinken en goed gezelschap? Wij bieden u graag alle ruimte om te proeven van echte Italiaanse gerechten in ons restaurant in de buurt van Eindhoven. Reserveer snel een tafel om zeker te zijn van een avond vol culinair genot. Voor vragen kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.

eindhoven italiaans restaurant