La Trattoria Da Manuel: Nieuwe naam, zelfde kwaliteit

La Trattoria Da ManuelOnder een nieuwe naam, La Trattoria Da Manuel, maar met dezelfde echte Italiaanse chef-kok, bezorgen we u in ons restaurant weer een echte Italiaanse beleving. Wilt u eens genieten van het echte Italiaanse eten en de bijbehorende sfeer? Dan bent u van harte welkom bij La Trattoria Da Manuel.

Alles in een nieuw jasje

Stralend middelpunt in onze keuken is onze echte Romeinse chef-kok, Manuel Castano. Zijn passie voor eten en de Italiaanse keuken proeft u in al onze gerechten, en dat ziet u nu ook terug in onze naam. De naamsverandering gaat gepaard met een compleet nieuwe website, waarmee we de nieuwe start willen uitstralen. Een nieuwe huisstijl en een nieuwe naam, die passen bij onze waarden: de passie en het vakwerk van onze keuken.

Zelfde overheerlijke menukaart

De naam mag dan misschien anders zijn en de website een nieuw gezicht, dat wil niet zeggen dat het eten anders zal smaken. We werken nog altijd iedere dag weer met verse producten en bereiden met liefde voor het vak echte Italiaanse topgerechten. Op de menukaart vindt u dan ook nog altijd Italiaanse specialiteiten, die op traditionele wijze worden bereid. De beleving staat en vindt u overal terug in ons restaurant.

Proef Italië bij La Trattoria Da Manuel

Wilt u tijdens een avond dineren een echte Italiaanse beleving? Laat dat maar over aan onze chef-kok. Wij brengen Italië bij u aan tafel, in onze gerechten en in de service. Geniet van een avondje uit in La Trattoria Da Manuel. Reserveer een tafel of neem contact met ons op voor eventuele vragen.