Italiaans genieten in een restaurant nabij Eindhoven

Bent u op zoek naar een restaurant om sfeervol te dineren in de buurt van Eindhoven? Dan komt u naar La Trattoria Da Manuel in Geldrop. Bij ons bent u aan het juiste adres in de omgeving van Eindhoven om te genieten van een restaurant vol Italiaanse specialiteiten. U bent dan ook van harte welkom om aan te schuiven en te genieten van een echte Italiaanse avond.

restaurant eindhoven

Specialiteiten van hét restaurant in de regio Eindhoven

In de nabije omgeving van Eindhoven is het mogelijk om echte Italiaanse gerechten te proeven. Wij serveren in ons restaurant diverse Italiaanse specialiteiten die allemaal vers worden bereid door onze Romeinse topchef. Dankzij zijn passie voor eten kunnen we u het beste aanbieden in de omgeving van Eindhoven. U kunt speciale gerechten bestellen die op authentieke Romeinse wijze worden bereid voor u. Zo zal u de ossenhaas met Parmezaanse kaassaus en vers gesneden carpaccio nergens anders zo kunnen krijgen als in ons restaurant. Uiteraard kunt u ook verschillende pasta’s en pizza’s bestellen voor een avondje Italiaans dineren.

Genieten voor jong en oud

Een bezoek aan een restaurant moet een echte avond uit zijn. Zoals de Italiaanse cultuur betaamt hoort dat met de hele familie te kunnen. Daarom hebben we bij La Trattoria Da Manuel plek voor het hele gezin. Onze menukaart biedt dan ook keuze aan jong en oud. U kunt kiezen uit entrees, koude en warme voorgerechten, soepen, pasta’s, risotto’s, vlees- en visgerechten en uiteraard traditionele pizza’s. Voor de kleinste van het gezin hebben we in ons restaurant ook de keuze uit diverse kindergerechten waarvan ieder kind kan smullen. Dit maakt een avondje dineren in La Trattoria Da Manuel een echte familiegelegenheid in de buurt van Eindhoven.

restaurant in eindhoven

Sfeervol dineren in de omgeving Eindhoven

Voor een avondje dineren moeten al uw culinaire zintuigen geprikkeld worden. Wij vinden het daarom zeer belangrijk dat u een authentieke ervaring krijgt in ons prachtige restaurant, wat eenvoudig te bereiken is vanaf Eindhoven. U kunt bij ons plaatsnemen in de sfeervolle verlichte binnentuin of als de avonden kouder worden in ons warme restaurant waar de gezelligheid hoorbaar is. Ons personeel helpt u graag met het maken van een keuze uit het uitgebreide menu en adviseert u over passende wijnen. Zo zal het u aan niks ontbreken wanneer u bij ons aanschuift op slechts enkele minuten van Eindhoven. Wij verwelkomen u graag met open armen om de Italiaanse keuken optimaal te ervaren.

Kies voor het beste restaurant in Eindhoven

Wilt u ook eindelijk weer eens de echte Italiaanse keuken proeven? Dan kiest u in Eindhoven voor La Trattoria Da Manuel. Zo maakt u echt kennis met de traditionele Romeinse keuken, heerlijke gerechten bereid met passie voor koken. Wilt u graag verzekerd zijn van een tafeltje? Reserveer dan direct online. Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

eindhoven restaurant