Italiaans restaurant in Geldrop

Wij heten u van harte welkom bij La Trattoria Da Manuel, hét restaurant van Geldrop. Wij hebben op 18 december onze deuren voor u opengezet, zodat we de culinaire zintuigen van Geldrop kunnen prikkelen. Bij ons prachtige restaurant in Geldrop maakt u kennis met de echte Italiaanse keuken, zodat u authentiek en smaakvol kunt genieten van uw avondje buiten de deur dineren. Wij gunnen iedereen heerlijke gerechten, met liefde en passie bereidt op traditionele wijze.

De keuken van ons restaurant in Geldrop

Om het beste uit onze ingredienten te halen, hebben wij natuurlijk ook de beste chef-kok nodig. Laten we die nu net in huis hebben gehaald met de echte Romeinse chef-kok Manuel Castano, die uw gerechten werkelijk tot een feest maakt. Dankzij ons manier van bereiden, serveren en het beleven van eten, wordt uw feestmaal echt compleet. De sfeer, de geschikte wijn bij het juiste gerecht, wij laten voor u in Geldrop niets aan het toeval over. Italië proeft u dus bij ons restaurant, La Trattoria Da Manuel in Geldrop.

Onze menukaart voor Geldrop

Wij hebben voor Geldrop met veel zorg en kennis van zaken een prachtige menukaart samengesteld, zodat u steeds weer nieuwe gerechten kunt uitproberen en steeds even tevreden kunt zijn. Dat maakt de kracht van ons restaurant zo groot, diversiteit en culinair gevoel komt bij ons samen. Kom dus naar het beste restaurant van Geldrop om uw culinaire avond te beleven!