Italiaans restaurant in Geldrop

Wilt u graag eens heerlijk dineren in een goed restaurant in Geldrop? La Trattoria Da Manuel heet u van harte welkom in ons echte Italiaanse restaurant, waar we de culinaire zintuigen van Geldrop iedere dag prikkelen. In ons restaurant kunt u kennismaken met de echte Italiaanse keuken, zodat u smaakvol kunt genieten van uw avondje dineren buiten de deur.

restaurant geldrop

De keuken van ons restaurant in Geldrop

De Italiaanse keuken staat bekend om zijn passie voor eten. Om het beste uit onze gerechten te halen hebben wij natuurlijk ook de beste chef-kok nodig. Wij hebben een echte Romeinse chef in huis die weet hoe hij om moet gaan met de beste ingrediënten. Manuel Castano is een liefhebber van traditioneel eten en heeft een ongekende passie voor koken. Dit in combinatie met de authentieke manier van bereiden en het serveren wordt dineren bij ons in Geldrop een echte beleving. Onze keuken zorgt ervoor dat u de Italiaanse keuken in al haar glorie proeft in de gerechten die wij u voorschotelen.

Onze menukaart

Wij willen graag iedereen in Geldrop een culinaire avond bezorgen en willen dat u iedere keer weer geniet van het eten. Daarom hebben we met veel zorg en kennis van zaken een prachtige menukaart samengesteld. U kunt hierdoor steeds nieuwe gerechten uitproberen en iedere keer tevreden huiswaarts keren. De samenkomst van de diversiteit en het culinaire gevoel van onze keukenstaf maakt de kracht van het restaurant. Bovendien is de keuze ook groot, met diverse pasta’s, pizza’s, vis- en vleesgerechten. Maar ook traditionele gerechten zoals ossenhaaspuntjes in een saus van balsamico, of het vispannetje gemaakt op de traditionele Romeinse manier maken La Trattoria Da Manuel tot een speciaal restaurant in Geldrop.

restaurant in geldrop

Eten als Italiaan in ons restaurant in Geldrop

Waar eten in Nederland vaak als routine wordt gezien is het in Italië hét moment van de dag. Dit maakt dat er met alle aandacht wordt gegeten en het bereiden van het gerecht ook met alle passie wordt gedaan. Bij ons in Geldrop kunt u echt de tijd nemen voor een maaltijd, samen met familie en vrienden. Het is voor de Italianen immers een sociale aangelegenheid. Bij La Trattoria Da Manuel maakt u kennis met de eetgewoontes en de gerechten van de echte Italiaan. Volledig in stijl natuurlijk met een goed glas wijn uit de juiste regio in een sfeervol restaurant. Eten is immers een beleving voor de Italiaan.

Maak kennis met het Italiaanse restaurant van Geldrop

Wilt u graag eens dineren in een echt Italiaans restaurant, waar zelfs de chef-kok een authentieke Romein is? Kom dan eens langs bij La Trattoria Da Manuel en proef de traditionele keuken van Italië, en Rome in het bijzonder. Reserveer direct een tafel of neem bij vragen direct contact met ons op. Dan verwelkomen wij u graag binnenkort bij ons aan tafel.

geldrop restaurant