Speciale gerechten van de chef

La Trattoria Da Manuel is niet zomaar een Italiaans restaurant. Wij hebben namelijk een echte Romeinse chef-kok die voor een aantal speciale gerechten op de menukaart zorgt. Bent u benieuwd naar de specialiteiten van onze chef? Bekijk onze menukaart en schuif eens aan in ons restaurant in Geldrop.

Echte Romeinse chef

Onze keuken wordt geleid door een ervaren chef van Romeinse afkomst, onze eigen Manuel Castano. Hij maakt alle gerechten op de Italiaanse traditionele wijze, waardoor u zich bij ons echt in Italiƫ waant. Maar buiten de gebruikelijke gerechten hebben we ook een aantal specialiteiten van onze chef-kok op de kaart staan. Hierbij proeft u de authentieke Romeinse keuken en de liefde en passie die in de gerechten wordt gestopt door Manuel zelf.

Proef de Romeinse keukenSpeciale gerechten van de chef

Een van de specialiteiten van onze chef is de Antipasto il Cantinori. Dit voorgerecht voor minimaal twee personen geeft u een kijkje in de Romeinse keuken. Het bestaat uit een proeverij van diverse verschillende voorgerechtjes, allemaal bereid op Romeinse wijze. De hand van onze chef-kok zit duidelijk in deze gerechten, en het geeft u een beeld van de specifieke keuken van Rome.

Specialiteiten voor vlees- en visliefhebbers

Ook tussen de hoofdgerechten vindt u enkele pareltjes die van de hand van onze chef komen. Voor de vleeseters staat op onze kaart Ossenhaas met Parmezaanse kaassaus en vergesneden carpaccio. U vindt dit gerecht onder de naam Filetto dello chef, traditioneel klaargemaakt door Manuel zelf. Maar ook de visliefhebbers kunnen kiezen voor een specialiteit van de chef: de Vassoio di crostacei. Dit gerecht voor twee personen is een combinatie van verschillende vissoorten, garnalen, mosselen en zeevruchten. Een ware smaakexplosie voor wie graag vis eet.

Proef de specialiteiten van onze chef

Wilt u ook eens proeven van de specialiteiten van onze Romeinse chef-kok? Ervaar de traditionele Italiaanse wijze van eten bereiden en reserveer een tafeltje in ons restaurant in Geldrop. Laat u verrassen door de speciale Romeinse gerechten. Voor vragen of het maken van een reservering kunt u ook altijd contact met ons opnemen. We verwelkomen u graag snel bij La Trattoria Da Manuel.