Vier de feestdagen bij La Trattoria Da Manuel

De feestdagen komen er langzaam maar zeker weer aan en dus is het bijna tijd om te kiezen waar u deze wilt doorbrengen. U kunt de feestdagen vieren bij La Trattoria Da Manuel en genieten van echt Italiaans eten en sfeer die past bij een speciale gelegenheid. Bij ons bent u van harte welkom om samen met uw dierbaren te dineren.

Feestdagen

Geopend met kerst

Ondanks dat we momenteel (tijdelijk) gesloten zijn op dinsdag kunt u met kerst gewoon bij ons terecht. Wij zijn geopend op zowel eerste als tweede kerstdag. Op beide dagen is het dus mogelijk om te komen proeven van onze authentieke Italiaanse keuken.

Kies van onze kaart

Tijdens de kerstdagen serveren we gewoon ons eigen a la carte menu, met uitzondering van onze pizza’s en foccacia’s. Probeer bijvoorbeeld onze verrukkelijke speciale pasta’s, zoals de funghi porcini e tartufo met eekhoorntjesbrood en verse truffel, of onze risotto met zeevruchten en mosselen. Uiteraard hebben we ook diverse vleesgerechten, waaronder de specialiteit van onze Romeinse chef Manuel: ossenhaas met Parmezaanse kaassaus en vers gesneden carpaccio. We hebben tal van heerlijke gerechten op de kaart staan die volgens echte Italiaanse bereiding worden klaargemaakt.

Reserveer voor de hele familie

Nergens begrijpt men de waarde van familie beter dan in de Italiaanse cultuur. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u de kerstdagen met uw familie en andere dierbaren door wilt brengen. Reserveer daarom bij ons voor de hele familie. Wees wel op tijd, zodat we u een mooi plekje kunnen garanderen tijdens deze bijzondere dagen. Wij zorgen ervoor dat u tijd voor elkaar hebt onder het genot van een goed bord pasta.

Kom langs en geniet van de Italiaanse keuken

Zoekt u nog een gelegenheid om de feestdagen te vieren? Kom dan langs bij La Trattoria Da Manuel en geniet van onze Italiaanse keuken. Wij helpen u aan een fijne en warme avond, voor u en uw gezelschap. Reserveer op tijd uw plek of neem contact met ons op voor eventuele vragen.