Wijnkaart

Geniet van onze heerlijke witte, rosé en rode wijnen.

Vino Bianco – Witte wijn

Grillo

Resonata – Sicilia

Frisse, jonge wijn met in de geur een toon van kruisbessen. De smaak is milddroog en mooi in balans

€ 19,00 | Halve liter € 12,00 | Per glas € 3,75

Catarratto/Chardonnay

TorreSaracena – Sicilia

Heerlijk mondvullende wijn, met mooie minerale tonen en sporen van vulkanische ondergrond. Zacht, zwoel rijp fruit en gul in de finale met een verkwikkende fristoon.

€ 22,50 | Halve liter € 16,50 | Per glas € 4,25

Pinot grigio

Cecilia beretta – Veneto

Deze wijn heeft een mooie lichtgele kleur. In de neus veel harmonie met toetsen van peer, abrikoos en witte bloemen. Een frisse structuur en gebalanceerde afdronk.

€ 23,50 | Halve liter € 17,50 | Per glas € 4,50

Orvieto Classico

Bigi/Torricella – Umbria

In de geur bloemen, citroen-bloesem met zachte tonen van musk en exotisch fruit. Droge, elegante minerale smaak. Fris, vol, bloemig en op en top Italiaans.

€ 24,50

Soave Classico

Santi Vigneti di Monteforte – Veneto

De kleur in fonkelend bleekgeel, met een verleidelijke geur is uitbundig en krachtig. De smaak is mooi droog, met heerlijke aroma’s van rijp citrusfruit en vuursteen.

€ 26,50

Grand Cru Chardonnay

TenutaRapitála – Sicilia

De smaak is zacht, rijp en vol met lekker sappig en gul fruit, om van te watertanden. Prachtige vanilletonen van de rijping op nieuw eikenhout. Grand Cru waardig!

€ 62,50

Vino Rosato – Rosé wijn

Rosato

Resonata – Salento

Rijp rood fruit voert de boventoon. Lichte frissen tonen bepalen de smaak, met op de achtergrond een hint van aardbei.

€ 19,00 | Halve liter € 12,00 | Per glas € 3,75

Vino Rosso – Rode wijn

Merlot

Resonata – Veneto

Volle, krachtige geur met iets van zwarte en rode bessen. In de smaak is het een frisse wijn waar de rode bessen zoals cranberry bepalend zijn.

€ 19,00 | Halve liter € 12,00 | Per glas € 3,75

Nero d’Avola

TorreSaracena – Sicilia

Heerlijke geur met vers fruit van zuidvruchten en kersen. De smaak is gul met aangename aardse tonen en spannende kruiderijen.

€ 22,50 | Halve liter € 16,50 | Per glas € 4,25

Tamante

Bigi – Umbria

Uitnodigend boeket van kersenfruit en een lichte toets van eikenhout. Harmonieuze wijn met heerlijke aroma’s van vanille, laurier en specerijen. Vol van structuur.

€ 23,50 | Halve liter € 17,50 | Per glas € 4,50

SetteVigne

In de neus aroma’s van amarene kersen, pruimen, chocolade en zoete kruiden. De wijn heeft veel body, is zacht en kent een spannende en lange afdronk. Gemaakt van 7 druivenrassen.

€ 26,50

Vino Nobile di Montepulciano

Loggia Delle Sassaie – Toscana

Een wijn met unieke karaktereigenschappen.De wijn is vol granaatrood, intens geurend naar rijpe kersen, vleugje leer,cacao en kent een zeer elegante dronk.

€ 27,50

Chianti Classico

Conti Serristori – Toscana

Geniet van een fijn aroma van rijp zwart fruit en aangename kruiderijen als kaneel en vanille. Een gulle zwoele wijn die lang blijft nahangen in de mond, een echte eetwijn.

€ 32,50

Valpolicella Ripasso Classico Superiore

Santi Solane – Veneto

In de mond ervaren we een warme geconcentreerde smaak met een elegante en licht getoaste finale met een hint van rijpe kersen en zwarte peper.

€ 38,50

Amaronedella Valpolicella Classico (2012)

Santi – Veneto

Rijk aan romig zwart fruit met tonen van rijpe kersen en krenten. In de mond vormt zich een sappig samenspel van chocolade, mokka en koffie. Geconcentreerde complexe wijn.

€ 79,50

Barolo (2011)

Terre da vino – Piemonte

In de geur en bedwelmend boeket van kleine rode vruchten met een duidelijke hint van zwarte peper en nootmuskaat. Een wijn met veel body. De finale zindert lang na in de mond.

€ 84,50